Koření Barbecue s chilli Scorpion Moruga 70 g
Vychutnejte si sílu ohně! Směs barbecue koření jsme pečlivě vybrali tak, aby nejlépe dotvářela chuť grilovaných lahůdek a současně neodbyla žádného milovníka vysoce pálivých jídel. Proto jsme k soli, paprice, cukru, česneku, cibuli, kmínu, pepři, muškátovému oříšku, hřebíčku, koriandru, oreganu, petrželi a šalvěji přidali extra pálivou papričku Trinidad Scorpion Moruga. Více
Kód produktu: D535 Doprava a platba
Koření Barbecue s chilli Scorpion Moruga 70 g
"Co je v tom za koření?" Tuto otázku budete po použití naší barbecue směsi slýchat často. Hlavně tedy od milovníků extra pálivých jídel. Paprička Trinidad Scorpion Moruga na Scovilleho stupnici pálivosti překračuje hranici 2 000 000 SHU a zaručuje, že vaše grilovačky nebudou žádný čajíček.
Bohatou vyváženou směs tvoří sůl, paprika, cukr, česnek, cibule, kmín, pepř, muškátový oříšek, hřebíček, koriandr, oregano, petržel, šalvěj a chilli Scorpion Moruga. Používat ji můžete při grilování masa a zeleniny, do pokrmů z mletého masa i do omáček. A pokud smícháte naše barbecue koření s olejem, vytvoříte si jednoduchou, ale nebezpečně dobrou marinádu.
Kuřecí Tikka Masala recept
Kuřecí Tikka Masala je jedním z nejoblíbenějších pokrmů indické kuchyně, který si získal srdce lidí po celém světě. Šťavnaté kousky kuřecího masa marinované v jogurtu a koření se podávají v krémové, kořeněné omáčce s rajčatovým základem. Toto jídlo je skvělým příkladem spojení tradičních indických chutí s vlivy britské kuchyně a je ideální volbou pro milovníky pikantních a aromatických pokrmů.
Pikantní kuřecí křídla recept
Pikantní kuřecí křídla jsou oblíbeným pokrmem na večírky, grilování nebo jen tak k televiznímu večeru. Tato křupavá křídla marinovaná v pálivé omáčce vás dostanou svou výraznou chutí a šťavnatostí. Recept je jednoduchý a zvládne ho každý – stačí jen pár základních ingrediencí a trouba. Podávejte s čerstvou zeleninou a dipem podle chuti!
Kuřecí fajitas recept
Fajitas jsou tradiční pokrm pocházející z tex-mex kuchyně, který vznikl na texaských rančích, kde kovbojové připravovali grilované maso se zeleninou. Původně se dělaly z hovězího masa, ale dnes jsou oblíbené i s kuřecím nebo krevetami. Tato lahodná směs masa a zeleniny se servíruje v teplých tortillách a dodává stolování zábavný interaktivní prvek, protože si každý může naplnit svou tortillu podle chuti.
Quesadilla recept s kuřecím masem
Quesadilla je jedním z nejoblíbenějších pokrmů mexické kuchyně, který si zamilujete díky jednoduchosti přípravy a bohaté chuti. Základem je jemně opečená tortilla naplněná sýrem, který se krásně rozteče, a dalšími ingrediencemi podle vaší fantazie – od kuřecího masa, přes grilovanou zeleninu až po pálivé salsy. Tento rychlý a všestranný recept na Quesadillu je perfektní volbou pro rychlou večeři, přátelské posezení nebo jako chutné občerstvení kdykoli během dne. Připravte si quesadillu doma a zažijte autentickou chuť Mexika na svém talíři!